Proffs inom målning

Här hittar du detaljerad information om våra tjänster

Professionella måleritjänster till privatpersoner och företag

När du anlitar oss kan du få hjälp med det mesta inom målning oavsett om du vill måla om inomhus eller utomhus. Vi målar väggar, tak och fönster. Och ni som föredrar tapet så fixar vi det!

Givetvis målar vi era träfasader, garage, gäststugor och övriga gårdsbyggnader. Och tänk på att det är att ta hand om sitt hem eller fastighet i god tid är alltid mer lönsamt än att ta tag i det när det är kris.

Vårt arbete är givetvis fackmannamässigt utfört för att ni ska känna er trygga.

Målning utvändigt

Vi målar träfasader, garage och liknande byggnader utomhus. Vi ser till att alltid utföra rätt behandling för varje projekt, vi tar inga genvägar. Vi ser till att följa alla steg för att Du som kund ska få ett hållbart och så snyggt resultat som möjligt.
Hos oss är du i trygga händer så du kan luta dig tillbaka medan vi fixar jobbet.

 

För en kostnadsfri offert kontakta oss

Målning inomhus

Vi utför inomhusmålning vilket inkluderar spackling, målning av väggar, tak och tapetsering samt snickerimålning.
Snickerimålning innebär att vi målar dörrar, lister, socklar osv. Vi målar även trapphus så att hela fastigheten är i toppskick.
Om du är intresserad av att få veta mer och få en kostnadsfri offert eller behöver råd om vad något av våra expertisområden är du välkommen att kontakta oss

Fönsterrenovering

Fönsterrenovering är ett sätt att förlänga livstiden på dina fönster då de utsätts för väder och vind dagligen.

Vi på Tognia Group kan erbjuda dig förstklassig renovering av dina fönster. Vi är kunniga inom både traditionella och moderna metoder. Hos oss är dina fönster i goda händer.
Vi byter glas, utför lagning av bågar och karmar. Och vi målar om så att dina fönster är som i nyskick för att dem kan ska få vara kvar ett bra tag till. Och, som alltid utför vi ett fackmannamässigt arbete.

 

För en kostnadsfri offert kontakta oss

Plåttakmålning

Vi utför takmålning av plåttak. Vi ser till att taket blir behandlat på rätt sätt och kan vid behov behandla mot rost. När vi tvättar taket använder vi oss av högtryckstvätt som effektivt avlägsnar gammal färg och smuts.

Vi tvättar alltid noggrant innan vi målar för att sedan prima. Efter det kan vi måla taket så att det kan stå emot väder och vind.

Vi använder oss alltid av kvalitetsfärg som är välbeprövade och vi ser alltid till att använda rätt färg för just ditt tak.

 

För en kostnadsfri offert kontakta oss

Taksäkerhet

Vi utför givetvis taksäkerhet för att kunna säkert beträda taket. Detta är viktigt för oss som arbetsgivare för att våra anställda ska kunna arbeta tryggt på taket men det är även av vikt för dig som fastighetsägare. Detta för att alla som beträder taket ska kunna arbeta eller se över taket på ett tryggt sätt.

 

Med taksäkerhet innebär att bland annat att vi monterar fallskydd, gångbryggor, takstegar, snörasskydd och vajersystem där det behövs.

För en konstnadsfri offert kontakta oss

Snöskottning

När väl vintern är här och snön faller är det dags att ta hand om all snön som samlas på taket.

Att röja bort snön från taket är en viktig säkerhetsanordning för du och andra ska kunna passera förbi fastigheten utan att riskera att råka illa ut.

Vi har utbildats i ”Skotta säkert” för att kunna utföra vårt jobb så tryggt och effektivt som möjligt

 

För en kostnadsfri offert kontakta oss

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Vi hjälper er att hitta den lösningen som passar er bäst.